Αποκλειστικοσ  αντιπροσωποσ

Εργοστάσιο Παραγωγής:

Θέση Δένδρο Αγρινίου,

Τ.Κ. 30100

Τηλέφωνο: 26410 44510   

Φαξ: 26410 54262


E-mail: info@newdbhellas.gr

ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗΣ Ε.Π.Ε. Για όλη την Ελλάδα
Αρχική Κατασκευές Επικοινωνία
Κραμποκουκησ επε - προκατ σπιτια

Copyright © 2008 - 2023 Newdb Hellas - All Rights Reserved / Website Design & Development: Viber

Οικολογικο συστημα δομησησ Αρχική - NewdbHellas

Κραμποκούκης Ε.Π.Ε.


Newdb Hellas Under Construction Αρχική - NewdbHellas η εταιρια μασ

Η εταιρεία Κραμποκούκης Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε στο Αγρίνιο από τον Γεώργιο Κραμποκούκη, επιχειρηματία με μακροχρόνια εμπειρία στις κατασκευές. Έχει οριστεί αποκλειστικός αντιπρόσωπος της τεχνολογίας ξηράς δόμησης για ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Η έδρα της είναι στην περιοχή Δένδρο Αγρινίου και δραστηριοποιείται πανελλαδικά στην κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.


Κραμποκούκης Ε.Π.Ε. - Newdb Hellas

Απασχολεί ένα σύνολο μηχανικών, σχεδιαστών και εξειδικευμένων τεχνιτών, οι οποίοι υποστηριζόμενοι από τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε κατασκευή ορίζεται από τις τεχνικές δυνατότητες του Newdb.


Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO από την EQA Hellas ενώ και η ίδια η τεχνολογία μας έχει πιστοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για τις αντισεισμικές της ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά εξοικονόμισης ενέργειας.


Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα σε εργολάβους - κατασκευαστές να αναλάβουν την επιμέρους αντιπροσώπευση. Προσφέρει συνεχή τεχνική υποστήριξη και επιτόπια εκπαίδευση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου συνεργατών σε ολόκληρη τη χώρα.


Αρχική - NewdbHellas